Acasă Administraţie CJT lansează licitaţia pentru extinderea UPU de la Spitalul Judeţean Timişoara

CJT lansează licitaţia pentru extinderea UPU de la Spitalul Judeţean Timişoara

403
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a anunţat demararea licitaţiei în vederea stabilirii firmei care se va ocupa cu proiectarea pentru extinderea și modernizarea Unitatăţii de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara. Investiţia, în valoare totală de 4,4 milioane lei, este asigurată din fonduri europene. Prin proiect se prevede realizarea unui nou corp nou, cu o suprafață la sol de 355 mp, și o suprafață desfășurată de aproape 800 mp, cu subsol, parter și etaj. La parter, se va amplasa o cameră pentru accesul ambulanțelor și o sală nouă de așteptare. De asemenea, vor fi create spații de decontaminare și deparazitare, camere de recepție și triaj, cât și grupuri sanitare. La etaj, vom crea și o sală de curs.

Investiția va permite și schimbarea destinației unor spații administrative existente în cabinetele de consultații, de mică chirurgie și de ginecologie, cu refacerea finisajelor.

Valoarea estimată a contractului este de 4.4 milioane lei (fără TVA), finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Din această sumă, 135.000 lei sunt rezervați serviciilor de proiectare. Durata contractului este de 25 de luni, 6 de proiectare și 19 luni pentru execuția lucrărilor.

Comentarii

comentarii