Acasă Politica Claudiu Chira, atac la Cristian Moș: ”Când v-ați simțit trădat? Când v-ați...

Claudiu Chira, atac la Cristian Moș: ”Când v-ați simțit trădat? Când v-ați negociat trecerea la PNL?”

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Partidului Forța Dreptei Timiș consideră că vicepreședintele USR, Cristian Moș, s-a trezit in al 12lea ceas ”că are conștiință”, după ce 4 ani a lucrat ca vicepreședinte la Consiliul Județean condus de Alin Nica, fără să exprime vreodată vreo opinie de genul celei făcute publice acum.

”A început să îi atace pe cei care până ieri îi erau colegi și aliați la îndemnul celui care își dorește cu orice preț sa ajungă la butoanele județului Timiș.

Este interesant cum atacurile domnului Moș se produc exact acum, în pragul alegerilor când și-a dat seama că partidul său de suflet nu îl mai reprezintă.

Timp de patru ani nu a comentat nimic de dragul șefilor săi care tot Nica și Fritz se numeau, dar probabil că salariul, deloc neglijabil, l-a ajutat sa își facă ordine în viață și în idei. Iată că acum, după câteva discuții cu șeful PSD, a realizat că ceva nu merge bine și a decis să lupte în interesul PSD-ului.

Cine s-a schimbat și de ce domnule Moș? Doi oameni tineri cu vederi democratice și cu dorința de a schimba în bine Timișoara și Timișul nu mai sunt la nivelul înalt al așteptărilor dumneavoastră și vă simțiți trădat.

Așa v-ați simțit oare și când v-ați negociat trecerea la PNL? Sau în timpul negocierilor cu șeful PSD Timiș?

Suntem foarte dezamăgiți de ieșirea dumneavoastră din scenă. Pentru că anunțul candidaturii ca independent la președinția CJT înseamnă de fapt ieșirea rușinoasă de pe scena politică, alături de mentorul și modelul dumneavoastră de la PSD”, spune președintele Partidului Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

 

Comentarii

comentarii