Acasă Promo Clinica de Chirurgie Cardiacă din Timișoara. Sponsorizare de 200.000 euro din partea...

Clinica de Chirurgie Cardiacă din Timișoara. Sponsorizare de 200.000 euro din partea elvețienilor

606
DISTRIBUIȚI

Vineri,  30 iunie, Clinica de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, a beneficiat de o sponsorizare de 200.000 euro din partea partenerilor din Elveția de la Oesteuropahilfe –Internationales Hilfswerk Triumph des Herzen, her Muller Stefan.
 
Prof. dr. Marian Gașpar, șeful clinicii, a spus că sponsorizarea constă în  materiale chirurgicale, halate de operaţie, costume bloc operator, pansamente, faşe, bandaje etc,  de care clinica are mare nevoie.
“Astfel, IBCV a primit materiale în valoare de aproximativ 200.000 de euro. În urmă cu 2 ani aceeaşi organizaţie ne-a donat 60 de paturi mobile, care au dotat saloanele din clădirea nouă a Institutului şi Unitatea de Coronarieni”, a spus prof. Gașpar.
 Conducerea IBCV Timișoara a ţinut să mulţumească public prietenilor  din Elveţia pentru bunăvoinţa de care au dat dovadă: „Pentru toată prietenia şi ajutorul acordat le mulţumim şi îi asigurăm de preţuirea noastră şi de faptul că vor fi folosite pentru pacienţii cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”, este mesajul conducerii.

Comentarii

comentarii