Acasă Actualitate Cod galben de vânt puternic, în Caraş-Severin, până joi dimineaţă

Cod galben de vânt puternic, în Caraş-Severin, până joi dimineaţă

DISTRIBUIȚI

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă până joi dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, unde viteza vântului va ajunge, la rafală, la 55-65 de kilometri pe oră şi chiar 70 de kilometri pe oră. În Bucureşti, valorile termice vor fi normale pentru această perioadă şi va ploua slab.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de marţi, de la ora 10.00, până joi, la aceeaşi oră, în judeţul Caraş-Severin.

Astfel, în intervalul menţionat, în judeţul Caraş-Severin vântul va avea intensificări, cu rafale de 55…65 km/h, şi temporar de peste 70 km/h.

Marţi, local şi temporar vor fi intensificări ale vântului şi în sudul, sud-estul şi centrul ţării, cu viteze în general de 45…50 km/h.

În zona municipiului Bucureşti, de marţi, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 9.00, regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru ultima zi a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări şi temporar, îndeosebi în prima parte a zilei, va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (viteze la rafală de 40…45 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

De miercuri dimineaţă, până joi, la ora 10.00, regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru debutul lunii mai. Cerul va avea înnorări, mai accentuate noaptea, când temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificări pe parcursul zilei, cu viteze la rafală de până la 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

 

Comentarii

comentarii