Acasă Administraţie Coincidenţă stranie, cu un telefon mobil furat, la Timişoara

Coincidenţă stranie, cu un telefon mobil furat, la Timişoara

593
DISTRIBUIȚI

telefon1

Un timişorean a avut zilele trecute parte de o ofertă ciudată. Acesta a fost oprit pe stradă de tânăr care i-a propus să cumpere un telefon mobil. Ce a urmat trece în domeniul coincidenţelor stranii.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflați în patrulare în zona centrală a orașului, au fost sesizați de un cetățean care le-a semnalat faptul că a fost abordat de o altă persoană care îi oferea spre vânzare un telefon mobil. Cel care a făcut sesizarea a mai declarat că el însuși a rămas fără telefonul mobil, care i-a fost sustras în urmă cu aproximativ două luni și pentru care a depus plângere la Secția 2 Poliție.

Polițiștii locali s-au deplasat la locul stabilit de întâlnire, pe str. N. Lenau, unde l-au depistat pe G. Cristian, de 20 de ani, din Timișoara. Acesta oferea spre vânzare chiar telefonul celui care a făcut sesizarea și pentru care păgubitul avea chitanțe și facturi prin care dovedea că îi aparține. Vânzătorul a declarat că și el, la rândul lui, ar fi cumpărat telefonul de la o altă persoană. Drept urmare, cel depistat a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii