Acasă Actualitate Colterm, atac la noul primar Dominic Fritz

Colterm, atac la noul primar Dominic Fritz

DISTRIBUIȚI

Cetățenii din zona Tipografilor din Timișoara sunt tot mai revoltați pentru că în ultimele zile au rămas fără apă caldă la robinet, din ce în ce mai des și pe o perioadă lungă de timp, nu de o oră-două.

Situația a devenit și mai gravă, sâmbătă, 4 octombrie, când apa a dispărut dimineață, iar la ora 20.30, încă nu curgea la robinet.

Cetățenii mai susțin că situația este ciudată, fiindcă până acum nu s-au mai confruntat cu asemenea situații, când să nu aibă apă caldă la robinet cu zilele, de aceea ei susțin că, de fapt, se încearcă o subminare a autorității noului primar: Dominic Fritz. ”Este o lovitură sub centură dată tânărului primar în fața alegătorilor, fără ca el să aibă vreo vină!”, ne-a transmis o locatară din zonă.   

Dacă dimineață la ora 10.00, Colterm susținea că există o lucrare și, până seara, va fi terminată și rezolvată problema, iar cetățenii vor avea apă caldă.

La ora 20.20 răspunsul transmis de Flavius Borz, dispecerul de serviciu de la Colterm, era următorul: ”Încă se lucrează, pe Take Ionescu nr. 47, de aceea este afectată întreaga zonă a Tipografilor. Noi am preconizat că vom finaliza lucrările mai repede, dar nu s-a putut.

Acum încercăm să facem încărcarea rețelei și să dăm drumul la apă caldă. Sperăm că atunci când apa caldă va intra pe țevi și se face proba  să nu puște în altă parte. Dacă totul merge conform planului, ar trebui că în această seară să curgă apă caldă la robinetele cetățenilor”.

Colterm preconizează că în maxim două ore apa caldă va ajunge la cetățeni.

Comentarii

comentarii