Acasă Economic Companiile din Timiș, Arad și Csongrád-Csanád sunt invitate la târgul de carieră...

Companiile din Timiș, Arad și Csongrád-Csanád sunt invitate la târgul de carieră JEDI, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener în cadrul proiectul transfrontalier România-Ungaria, Initiativă Comună pentru Ocuparea Forței de Muncă, invită companiile din județele Timiș, Arad și Csongrád-Csanád, la târgul de carieră JEDI, în data de 19 mai, între orele 12:00 – 18:00.

Evenimentul se adresează firmelor ce se confruntă cu lipsa forței de muncă și a personalului calificat și sunt interesate de a angaja personal, entități/instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii.

JEDI este cel mai recunoscut eveniment, care oferă o platformă de întâlnire angajatorilor, companiilor de recrutare și solicitanților de locuri de muncă este târgul de locuri de muncă. Potențialii angajați pot participa pentru a se putea orienta pe piața forței de muncă actuale și fac o impresie bună potențialilor angajatori: pot completa un CV și pot pune întrebări (și invers).

Firmelor și agenților economici participanți li se va asigura un stand gratuit în care vor putea avea discuții libere cu potențiali angajați, iar participarea acestora este gratuită.   

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, sala EUROPA.

Înregistrarea se face până la data de 17 mai 2022, prin completarea acestui CHESTIONAR.

Comentarii

comentarii