Acasă Cultura ,,Comuna 30” organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session 4,...

,,Comuna 30” organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session 4, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vineri, 30 iunie 2023, ora 20:30, Comuna 30 organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session. Evenimentul se va desfășura în localul ”Scârț Loc Lejer”, strada Arhitect Laszlo Szekely 1 Timișoara.

„Așadar, vă invităm să ascultați versurile poeților Nelu Antocian, Munteanu Dana, Cătălin Iovu și Lena Chilari, acompaniate de melodiile cântate de   de Florin Vârajanc- îndeamnă organizatorii.

Comuna 30 e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

Conform DEX, ”comună”: prima treaptă de dezvoltare a societății omenești, caracterizată prin munca în comun și prin împărțirea egală a bunurilor materiale”, iar numărul 30 arată că suntem din Timișoara și că, în ciuda micilor probleme, avem încredere în Poșta Română” transmit organizatorii.

 

Comentarii

comentarii