Acasă Actualitate Construcțiile ilegale ale consilierului USR de la Nițchidorf au fost dărâmate, în...

Construcțiile ilegale ale consilierului USR de la Nițchidorf au fost dărâmate, în ciuda protecției lui Dominic Fritz

DISTRIBUIȚI

La începutul lunii septembrie, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, în calitate de președinte al USR Timiș, descindea la Nițchidorf pentru a apăra un consilier local aflat în conflict…. cu toată lumea. Consilierul USR Daniel Răducanu tocmai fusese anunțat pe 8 septembrie, de executorul judecătoresc, de o decizie judecătorească definitivă prin care era somat să dărâme acareturile construite ilegal pe un teren al primăriei. Nemulțumit de decizie, Răducanu a decis să facă spectacol, atrăgându-l de partea lui și pe Fritz, cel care se laudă la Timișoara cu dărâmarea construcțiilor ilegale de pe malurile Begăi. Dar, când e vorba de colegii de partid, ilegalitatea se măsoară altfel.

Daniel Răducanu nu a reușit să impresioneze însă pe nimeni (în afară de Fritz), iar Primărie Nițchidorf a demarat joi, 2 noiembrie, operațiune de dărâmare. După ce i-a l-a lăsat pe Răducanu aproape două luni să se conformeze hotărârii judecătorești. Și de această dată consilierul USR a încercat să provoace scandal. S-a legat de polițiștii prezenți la fața locului și de angajații firmei contractată de primărie pentru demolare. Mai mult, soția s-a a sunat abuziv la numărul de urgență 112, deși polițiștii erau prezenți pentru a asigura ordinea. Nu a reușit însă să impresioneze pe nimeni.

Conform primarului Dănuț Drăghici, Primăria Nițchidorf a pus în aplicare titlul executoriu reprezentat de Sentința civilă nr. 309 din data de 09.02.2022 pronunțată de Judecătoria Lugoj, rămasă definitivă prin Decizia Civilă nr. 1672/A/2022 pronunțată de Tribunalul Timiș în dosarul nr. 4216/252/2021. Consilierul USR Răducanu a fost dat în judecată de Primăria Nițchidorf pentru ocuparea ilegală a unui teren al primăriei de 3205 metri pătrați, pe care a construit fără nici un drept un service auto și un adăpost pentru animale.  

Primarul Dănuț Drăghici spune că chiar din prima zi de mandat a avut probleme cu consilierul USR. Acesta a avut numeroase ieșiri nervoase în ședințele consiliului local, fiind permanent împotriva proiectelor primăriei.

 

Comentarii

comentarii