Acasă Actualitate ContiShowOff 2022 – Continental a prezentat la Timișoara noi concepte inovative pentru...

ContiShowOff 2022 – Continental a prezentat la Timișoara noi concepte inovative pentru mobilitatea

DISTRIBUIȚI

Continental, companie tehnologică, a primit peste 4.000 de vizitatori în centrul de inginerie și în fabrica de componente electronice din Timișoara, în cadrul evenimentului ContiShowOff 2022, care a avut loc în 25 iunie. Angajații Continental Automotive Timișoara au prezentat tehnologiile viitorului, cele mai noi produse Continental, maşinile folosite pentru a testa produsele și tehnologiile create în centrul de cercetare și dezvoltare, precum și conceptele inovative care transformă realitatea din trafic într-una inteligentă, conectată și autonomă.

Produsele la care specialiștii companiei lucrează sunt integrate într-o gamă largă de vehicule, de la mașini sport până la camioane sau tractoare moderne ce lucrează câmpurile cu o precizie de câțiva centimentri. Mai mult decât atât, vizitatorii au testat și au observat cum funcționează multe dintre tehnologiile integrate în mașinile de teste ale companiei.

Unul dinte punctele de atracție l-a reprezentat vehiculul autonom dezvoltat de Continental în parteneriat cu Easy Mile. Mașina a circulat pe un traseu predefinit, fără șofer, stârnind curiozitatea și uimirea vizitatorilor care au alfat mai multe despre viitorul industriei.

„Proiectele la care se lucrează în Continental în centrul de inginerie și în fabrica de componente electronice din Timișoara presupun tehnologii care vizează nu doar megatrendurile industriei, ci un întreg ecosistem de mobilitate sustenabilă. Implicarea, atât în zona de fabricare a produselor pentru toate tipurile de vehicule, precum și în cea de inginerie unde sunt concepute, dezvoltate, testate și validate asemenea tehnologii reprezintă o direcție importantă a viziunii companiei noastre. Avantajul acestor tehnologii și întrebuințarea lor au fost prezentate la ContiShowOff 2022 de către colegii mei din Timișoara“, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

„Desigur, modelăm viitorul mobilității chiar de aici, din Timișoara, și facem acest lucru și prin extinderea echipei. Astfel, o gamă variată de poziții deschise sunt disponibile, atât pentru începători, cât și pentru specialiști pentru cei care doresc să contribuie, alături de noi, la viitorul industriei auto“, a adăugat acesta.

Comentarii

comentarii