Acasă Eveniment Cosmin Ionuț Mladin a fost reținut pentru 24 ore, pentru conducerea un...

Cosmin Ionuț Mladin a fost reținut pentru 24 ore, pentru conducerea un Ferrari sub influența drogurilor

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad informează că sâmbătă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a lui Cosmin Ionuț Mladin, pentru conducerea sub influența drogurilor.

Acesta a fost prins în trafic, la data de 9 aprilie, pe Calea Radnei, la volanul autoturismului său Ferrari, în timp ce se afla sub influența drogurilor. Cosmin Ionuț Mladin a fost cea mai căutată persoană în vara anului 2021, nefiind de găsit în urma celor 157 de percheziții efectuate în Arad și alte opt județe de către DIICOT, percheziții ce vizau destructurarea unei grupări infracționale specializată în contrabanda cu țigări.

După ce a fost depistat în trafic în 9 aprilie 2024, Mladin a fost condus la spital unde i s-au prelevat probe biologice. Rezultatele – de sânge și urină – au venit vineri după masa, acestea fiind pozitive la cocaină. Astfel, IPJ Arad informează că el a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 27 aprilie, față de bărbatul de 37 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ.

Comentarii

comentarii