Acasă Administraţie Covor asfaltic nou la Pișchia

Covor asfaltic nou la Pișchia

1481
DISTRIBUIȚI

O bună parte din drulul judeţean 691, în zona localităţii Pişchia, primeşte în aceste zile covor asfaltic nou. Sunt 2,7 kilometri pe care drumarii lucrează.

„Am venit să verific personal modul în care se execută lucrările la Drumul județean 691, în dreptul localității Pișchia. Un covor asfaltic nou va rezolva, sunt sigur, o parte din problemele comunității de aici”, a declarat Călin Dobra, şeful Consiliului Judeţean Timiş.

Tronsonul reabilitat are o lungime de 2,7 kilometri, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 1,7 milioane de lei, bani din fonduri proprii ale Consiliului Județean Timiș.

„Avem un trafic foarte greu în această zonă, un trafic mare, intens, dar sper că pe parcurs vom găsi variante astfel încât acest trafic să fie respectat de toți transportatorii. Fac un apel, din nou, la transportatori, să respecte tonajul pe drumurile județene. Totul va fi gata aici, cel mai târziu, în această săptămână”, a declarat Călin Dobra, prezent pe şantier.

Covor asfaltic nou la PișchiaAm venit să verific personal modul în care se execută lucrările la drumul județean 691, în dreptul localității Pișchia.

Publicată de Călin Dobra pe Marţi, 23 iunie 2020

Comentarii

comentarii