Acasă Economic Criza uneşte agenţiile imobiliare din Timişoara

Criza uneşte agenţiile imobiliare din Timişoara

655
DISTRIBUIȚI

În premieră pe piața imobiliară locală, agențiile imobiliare Imoserv, Mediana, Intermedius, Cartier, Estate-Line si MPT Consulting, au efectuat, în dimineața zilei de 2 iulie, un tur al proprietăților scoase la vânzare sau închiriere din Timișoara. Turul este primul dintr-un șir de evenimente ce au ca scop promovarea și implementarea sistemului de listare multiplă al ofertelor imobiliare, denumit pe scurt MLS.
MLS este un sistem de cooperare între agenți imobiliari, ce folosește o bază de date computerizată conținând toate proprietățile în exclusivitate oferite la vânzare de către agențiile imobiliare membre. MLS vine în întâmpinarea nevoilor clienților de eficientizare a timpului. Un client nu va mai fi nevoit să bată la ușa tuturor agențiilor ca să aibă o privire de ansamblu a pieței ci este suficient să contacteze doar una pentru a avea acces la toate ofertele de pe piață.
Clienții vor angaja printr-o singură semnătură pe un singur contract o întreagă rețea de agenții. Astfel de acțiuni vor continua periodic și vor include pe lângă vizionări comune de proprietăți și organizarea de case deschise (Open House).

Comentarii

comentarii