Acasă Sport CSC Pindul Dudeștii-Noi a purtat o mare victorie la fotbal în confruntarea...

CSC Pindul Dudeștii-Noi a purtat o mare victorie la fotbal în confruntarea cu As Unirea Uivar

DISTRIBUIȚI

În etapa a IlI-a a seriei a II-a a Ligii a V-a Timiș, CSC Pindul Dudeștii-Noi a purtat o mare victorie la fotbal în confruntarea cu As Unirea Uivar. Scorul final a fost 5-0 pentru echipa din Dudeștii Noi.

Pentru echipa din Dudești au marcat Raul Neagu, Mihai Hurdea, Cosmin Pavel și Alex Drăgoi.

”O nouă victorie a băieților din Dudeștii Noi, așadar începem campionatul perfect cu trei victorii. Un meci care a fost mult mai greu decât o arată scorul, cel puțin în prima parte a jocului, împotriva unei echipe bătăioase care în primele 20 minute ale meciului a reușit să fie periculoasă în câteva rânduri, însă fundașii alături de portarul nostru și-au făcut datoria fără greșeală, ca mai apoi Mihai să deschidă scorul după o recuperare în banda stângă finalizând acțiunea cu un șut la colțul scurt”, este mesajul CSC Pindul Dudeștii Noi.

”După o fază fixă și o respingere greșită Cosmin a reușit și el sa înscrie cu un șut din afara careului. Așadar 2-0 la pauză. Însă în repriza a doua după o dominare totală a echipei noastre Alex a reușit să înscrie după o centrare perfectă in fața porții, ca mai apoi Raul să înscrie o dublă, dupa un penalty, și pe finalul meciului profitând de o pasă greșită a fundașilor adverși lăsându-l singur față în față cu portarul.

Felicitări băieților pentru atitudine și pentru efortul depus pe o căldură nu tocmai prietenoasă pentru un meci de fotbal. Mulțumim și suporterilor prezenți pentru susținere, și îi așteptăm în continuare la fiecare meci. Hai Dudeștiul, Hai Pindul!!”, îndeamnă CSC Pindul Dudeștii Noi.

 

 

Comentarii

comentarii