Acasă Cultura Cu sprijinul CJT, triplă lansare de carte și concert Gheorghe Iovu, gratis,...

Cu sprijinul CJT, triplă lansare de carte și concert Gheorghe Iovu, gratis, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, conferinta de lansare de carte și concert Gheorghe Iovu, cu acces gratuit, la Timișoara, vor avea loc, vineri 15.07.2022, de la ora 18.00, la centrul multifunctional Bastion.

Despre Lester Levenson, experienta vietii lui si extraordinara-i descoperire

Despre Secretul regasirii Libertatii Despre cea mai simpla metoda pentru a regasi linistea interioara si Pacea

3 cărți vii, care mișca si transforma și aduc răspunsuri și revelații: Aleg deplina Libertate Lester Levenson Adevărul Ultim despre Iubire si Fericire Lester Levenson Fericirea este la Liber Lester Levenson & Hale Dwoskin

“A iubi Totul, a‑i iubi pe toți este cel mai simplu și mai natural mod de a atinge deplina realizare. Nu necesită renunțare, deoarece este o extindere a sentimentului nostru interior de iubire pentru a cuprinde și a îmbrățișa totul, pe toți, pe tot ceea ce trăiește. Mărește‑ți dragostea, pentru familia ta, pentru prietenii tăi, pentru cei din țara ta, pentru cei din întreaga lume. Dezvoltă această iubire până nu mai este loc pentru extindere și apoi rămâi veșnic îndrăgostit nebunește și una cu Totul!”, spune Lester Levenson.

Vorbitor: Dr. Iulian Zonenstain www.enalogos.life/despre coordonator traducere si editare in limba romana. Prezintă conf. univ. dr. Claudiu T. Arieșan.

Lansarea de carte va fi însoțită de un concert extraordinar Gheorghe Iovu. În weekend va avea loc in Timisoara un workshop experiential, cu aplicatii practice ale metodei descoperite de Lester Levenson Poti sa-ti vindeci viata!

 

 

Comentarii

comentarii