Acasă Politica Curățenie de toamnă în PNL Timișoara. Raul Ambruș și alți 21 de...

Curățenie de toamnă în PNL Timișoara. Raul Ambruș și alți 21 de membri, excluși din partid

228
DISTRIBUIȚI

BPL PNL Timișoara a decis, prin vot secret, la ședința de luni seara, înaintarea către BPJ PNL Timiș a propunerii de excludere din partid a consilierului local Raul Ambruș. ”Această excludere este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni de zile, dar foarte mult a contat poziția acestuia din CL Timișoara, când împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziție ostilă în permanență față de proprii colegi și refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timișoara și PNL Timiș. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot și atitudine a acestuia în cadrul CL Timișoara”, se precizează într-un comunicat de presă al partidului.

În cadrul aceleiași ședințe BPL, s-a decis excluderea unui număr de 21 de membri.

”În urma evenimentelor care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului s-a impus luarea acestor decizii împotriva acelor membri care prin modul lor de manifestare într-o formă continuată au prejudiciat imaginea PNL și au adus atingere valorilor liberale”, se mai arată în comunicatul de presă.

“Prin aceste măsuri nu a fost sancționată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de 3 luni. Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte și să promoveze ideile liberale în Timișoara, dar am fost refuzați și excluși din orice dialog”, a precizat președintele PNL Timișoara, Cosmin Tabără.

”Partidul Național Liberal organizația Timișoara se bazează în continuare pe oameni de valoare, pe cetățeni ai acestui oraș și va întreprinde în continuare doar acțiuni în favoarea cetățenilor orașului nostru. Ne vom apropia de mediul oamenilor de afaceri, de mediul academic, orașul nostru beneficiind de patru mari universități, și de reprezentanții profesiilor liberale.

PNL Timișoara a trecut prin momente grele, a pierdut ultimele alegeri, înțelege motivele acestor înfrângeri și este pregătită pentru reorganizare astfel încât timișorenii să recâștige încrederea în cel mai vechi partid istoric”, se precizează în comunicatul de presă.

Decizia vine după ce alegerile de la filiala PNL Timișoara au avut loc cu scandal înainte de congresul PNL, în luna iulie.

Comentarii

comentarii