Acasă Economic Curs pentru stewardese, la Timișoara

Curs pentru stewardese, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

În prima săptămână din mai, echipa ”Vreau să fiu Stewardesă” va fi la Timișoara, unde organizează un curs de pregătire pentru însoțitorii de bord. Cursul va avea loc în perioada 5-6 mai, la Hotel President, și își propune să pregătească candidații pentru interviurile cu mari companii aeriene, astfel încât aceștia să aibă șanse cât mai mari să obțină un job de însoțitor de bord.

Revenim la Timișoara cu un curs ca urmare a numeroaselor solicitări trimise de cititorii ”Vreau să fiu Stewardesă” care își doreau să organizăm cursuri pentru însoțitori de bord și Vest.

În cadrul cursului pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, participanții au ocazia să învețe tot ce au nevoie pentru a trece cu succes de interviurile cu companii aeriene. Aceștia vor exersa probele care se dau în general la interviuri, vor afla informații importante despre companiile aeriene care angajează frecvent în România, vor învăța tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor și vor avea șansa să exerseze, de asemenea, și limba engleză specifică de la interviu.

Ce vei învăța la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

  • Totul despre meseria de însoțitor de bord: fișa postului, companii aeriene care recrutează, avantaje și deazvantaje ale acestui job, vocabular de specialitate în limba engleză
  • Exersezi probele de interviu și primești feedback din partea trainerilor cu privire la activitatea ta
  • Înveți cum trebuie să rezolvi sarcinile date de recrutorii
  • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviu
  • Simulezi și exersezi teste  scris de limba engleză de la interviu
  • Exersezi interviul final și întrebările capcană pe care ți le-ar putea pune recrutorii
  • Vei avea CV-ul corectat, astfel încât să fie perfect realizat pentru interviu
  • Bonus: 2 cărți cadou în format .pdf despre interviurile din aviație 

În cadrul pregătirii, cursanții vor exersa fiecare probă de la interviu, vor învăța cum trebuie să reacționeze în fața recrutorilor, care este ținuta potrivită și cum se construiește un CV perfect. Mai mult, cursanții vor avea ocazia să afle informații despre companie, beneficiile oferite, regulile pe care trebuie să le respecte angajații și cum este să trăiești într-o țară musulmană.

Am conceput acest curs pentru a veni în sprijinul celor care participă la un interviu cu o companie aeriană. De obicei, în România concurența pentru un job de însoțitor de bord este foare mare: aplică peste 500 de candidați, din care sunt selectați la final 15-20 maxim. Doar cei mai bine pregătiți ajung în finală. Aici intervenim noi: oferim pregătirea necesară, îi trecem pe cursanți prin fiecare probă de la interviu, ne ocupam de CV-urile lor și oferim feedback individual, astfel încât fiecare să își cunoască punctele forte și cele slabe”, a declarat Anca Dumitrescu, co-fondator

Mai multe detalii aici: https://vreausafiustewardesa.ro/cursul-vreau-sa-fiu-stewardesa/

”Vreau să fiu Stewardesă” este prima platformă online din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. Proiectul a fost lansat în septembrie 2013, iar de la lansare și până în prezent a devenit prima sursă de informare pentru cei care își doresc o carieră în aviație. Site-ul cuprinde peste 1000 de articole utile și este vizitat lunar de peste 100.000 de cititori. 

Proiectul are și o componentă offline importantă, prin cursurile și evenimentele de specialitate pe care le organizează. Până în prezent, ”Vreau să fiu Stewardesă” a pregătit aproape 2000 de viitori însoțitori de bord, în cadrul cursurilor organizate, iar peste 80% dintre cursanții care au participat la un interviu lucrează astăzi pentru companii aeriene de renume. În aprilie 2018, Vreau să fiu Stewardesă a ajuns la 100 de cursuri organizate în România, Republica Moldova și Italia. 

 În 2014 și 2015, platforma ”Vreau să fiu Stewardesă” este recompensată cu premiul pentru proiectul special al anului, în cadrul galei “Digital Divas” și a fost inclusă într-un top al celor mai inovative proiecte de antreprenoriat din România.

Comentarii

comentarii