Acasă alegeri locale 2012 Dacă ajunge primar, Trif dă de pământ cu Telpark-ul şi Poliţia Locală

Dacă ajunge primar, Trif dă de pământ cu Telpark-ul şi Poliţia Locală

DISTRIBUIȚI

Pornit într-o cursă la limita imposibilului pentru câştigarea Primăriei Timişoara, liderul PRM Timiş, Grigore Trif, începe să facă primele promisiuni.

Dacă ajunge primar, Trif promite că va desfiinţa sistemul Telpark şi va restructura Poliţia Locală. Preşedintele PRM este sigur că în scurt timp va rezolva şi problema deficitului de locuri în creşe şi grădiniţe.
Promisiuni pentru toate categoriile
Nici pensionarii nu sunt uitaţi de candidatul PRM la Primăria Timişoara. Şi tinerii vor avea numai de câştigat dacă Trif iese primar la Timişoara. Cel puţin la nivel de promisiune. “În Timişoara există un deficit de aproximativ 1.500 de locuri în creşe şi grădiniţe. Nu este un capăt de ţară. Aş putea rezolva problema cu 3 milioane de euro, bani care reprezintă doar bugetul Timişoarei. Vom face noi creşe şi grădiniţe în parcuri, iar pe lângă acestea vom amplasa centre de recreere pentru pensionari, deoarece pensionarii sunt, în special, cei ce duc copiii la grădiniţă”, spune Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş. Acesta a promis şi că va construi 250 de apartamente sociale în fiecare an, pentru tinerii din Timişoara. Apartamentele ar fi mult mai rentabile decât actualele locuinţe ANL. La cinci ani de la cumpărare, tinerii pot să-şi cumpere apartamentul. “În două luni după ce ajung primar, va dispărea Telpark-ul, acest sitem rentabil doar pentru Primăria Timişoara. Voi restructura şi Poliţia Locală. Nu vor mai avea atribuţii în circulaţie şi nici în controlul firmelor. Îi dăm afară pe miliţieni. Va fi poliţie comunitară, şi nu miliţie, ca în prezent”, a mai spus Trif.

 

Comentarii

comentarii