Acasă Actualitate De ce ar trebui să deții un expresor cafea acasă?

De ce ar trebui să deții un expresor cafea acasă?

DISTRIBUIȚI

Ești pasionat de cafea, dar nu vezi beneficiile de a avea propriul tău expresor cafea acasă? Sincer, tot ce îți putem spune este cu există multe lucruri mai bune de făcut dimineața decât o cafea espresso excelentă pentru a te trezi înainte de o zi de muncă.

Este firesc să cântărești argumentele pro și contra; totuși, majoritatea aparatelor vor rezista mulți ani și, cu siguranță, le vei folosi mult de-a lungul anilor! În acest articol vom discuta despre avantajele și dezavantajele achiziționării unui expresor cafea pentru acasă.

Cafea rapid și ușor

Cu toții urâm să ne trezim dimineața înainte de o zi lungă la serviciu, așa că vrem să minimizăm sarcinile care trebuie îndeplinite înainte de a ieși pe ușă. Adaugă sarcina suplimentară de a pregăti o ceașcă de cafea și ar putea fi un început prost de zi! În ziua de astăzi, însă, un expresor cafea face toată munca pentru tine, iar cafeaua se va prepara singură în timp ce tu faci alte treburi prin casă. Există, de asemenea, opțiunea de a lua espresso, latte sau cappuccino într-o cană de călătorie, astfel încât să o poți bea din mers. Propriul tău expresor cafea din casa ta va face diminețile un pic mai suportabile.

Reduci cheltuielile în cafenele

Mulți oameni care fac naveta la serviciu se opresc adesea la cafenea în drum spre serviciu. Deși ar trebui să ne susținem cafenelele locale independente prin pandemie, trebuie să ne gândim și la propriile noastre buzunare. Cafeaua este un articol scump de cumpărat și nu este ieftină în nicio cafenea la care mergi. Prin urmare, pe termen lung, un expresor cafea acasă îți va economisi bani, deoarece va fi doar o cheltuială o singură dată (cu excepția cazului în care aparatul se strică).

Abilitatea de a experimenta cu cafea

A face propria cafea acasă înseamnă că nu ești legat de marca de cafea vândută la cafeneaua locală și poți experimenta cu o mulțime de amestecuri diferite pentru a găsi unul pe care îl iubești cu adevărat.

De asemenea, poți evita acea situație incomodă când barista tău preferat nu este la serviciu și altcineva face o cafea inferioară.

Aparatul potrivit pentru abilitățile tale

Înainte de a căuta să cumperi un expresor de cafea pentru acasă, trebuie să iei în considerare câteva lucruri. Cât de des vei folosi aparatul. Indiferent de mașina pe care o cumperi, merită să petreci ceva timp înțelegând cum funcționează pentru a o folosi la întregul său potențial.

Comoditate

Unii ar putea spune că ridicarea unei cafele de la cafenea este confortul suprem: nu trebuie să-ți petreci timp cumpărând boabe, măcinandu-le acasă, perfecționându-ți abilitățile sau curățând un aparat. Totul este făcut cu plăcere pentru tine de un barista zâmbitor.

Un alt plus al cafelei de la cafenea este factorul social: împărtășirea experienței cu cafea cu un prieten sau un coleg. Chiar și ritualul plimbării de dimineață pentru a-ți ridica propriul flat white poate fi adesea un punct culminant al zilei tale.

Însă alții ar argumenta că este mult mai convenabil să mergi până la bucătărie pentru a face o cafea – nici măcar nu trebuie să te îmbraci sau să pleci din casă! În plus, dacă lucrezi de acasă, este mai ușor să faci o ceașcă între conversații video sau apeluri telefonice.

Costul pentru mediu

Dacă nu cari cu tine propria cană de cafea portabilă de fiecare dată când mergi la o cafenea, atunci contribui la miliardele de cești de cafea la pachet pe care oamenii le trimit la groapa de gunoi în fiecare an. Fiecare ceașcă are nevoie de mii de ani pentru a se descompune.

Desigur, a face o cafea acasă la propriul expresor cafea înseamnă că este mai probabil să folosești o cană sau o ceașcă reutilizabilă. Dacă o folosești în fiecare zi, înseamnă cel puțin 365 de pahare la pachet pe care le salvezi de la aruncare la gunoi în fiecare an.

Comentarii

comentarii