Acasă Actualitate De la Nord la Sud, Aquatim lucrează continuu, la Timișoara

De la Nord la Sud, Aquatim lucrează continuu, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Aquatim revine cu detalii săptămânale despre progresul înregistrat pe șantierele din oraș, oferind detalii concrete, aferente fiecăruia dintre ele în parte.

Săptămâna 28.08 – 01.09.2023 TIMIȘOARA NORD

LOT 1

Pe Calea Aradului: în această noapte s-au făcut legăturile cu conducta nou executată fontă ductilă D 500 și conducta existentă pe Calea Aradului (în zona stației STPT Remus Răduleț).

În data de 31.08.2023, între orele 8.00-18.00, este programată să se realizeze legătura dintre conducta nou executată fontă ductilă D 500 și conducta existentă în zona Moțul.

Pe Calea Torontalului, se finalizează de montat conducta de fontă D 600 mm pe tronsonul benzinăriei Aral –  subtraversare sens giratoriu. Se va face proba de presiune, iar apoi se vor demara lucrările de asfaltare.

Pe str. Gării, se montează conducta de fonta D800 pe tronsonul Șantier Pasaj Solventul –  str. Nufărului, se refac trotuarele pe tronsonul Gara de Nord – str. Nufărului.

Pe str. Bârzava, se vor executa lucrări de desfacere a structurii rutiere.

Pe str. Balta Verde, se execută lucrări de reabilitare a conductelor de canalizare PAFSIN D 400.

LOT 2

Pe str. Gheorghe Dima, săptămâna aceasta se vor executa lucrări de refacere a zonelor verzi afectate și spălare a zonelor afectate.

Pe str. Aristide Demetriade, săptămâna aceasta se montează conducta de fontă D400 la intersecție cu Divizia 9 Cavalerie pentru a se conecta la conducta existentă.

Se execută lucrări de refacere a carosabilului pe tronsonul str. Frigului – LINDE

Pe str. Avram Imbroane, continuă lucrările la conducta de serviciu PEID D160.

Pe bd. Take Ionescu, se lucrează la conducta PEID D315 pe partea cu Poliția în zona fostului sediu STPT.

Pe str. Simion Bărnuțiu, miercuri 30.08.2023, se execută legăturile conductei PEID D315 și D 160 cu conducta existentă de pe str. Samuil Micu spre Telegrafului, de pe str. Samuil Micu spre Splaiul Peneș Curcanul și Simion Bărnuțiu înspre Dorobanților.

Pe str. Topologului, se continuă lucrările la conductele gurilor de scurgere și refaceri trotuare în spatele blocurilor.

Pe str. Lugojului, au fost reluate lucrările la rețeaua de canalizare PAFSIN.

 

LOT 3

Pe str. Sf. Ap. Petru și Pavel, se lucrează la rețeaua de canalizare în două zone, spre str. Constantin cel Mare și de la str. Constantin cel Mare înspre str. Perlei.

Pe str. Constantin Cel Mare, se lucrează la rețeaua de canalizare prin metoda de cămășuire.

Săptămâna 28.08 – 01.09.2023

TIMIȘOARA SUD

LOT 2

Pe str. Surorile Martir Caceu, se lucrează în continuare la conducta de fontă D 1000 și conducta de serviciu D225, inclusiv branșamente și hidranți (conducta de serviciu D225 se reabilitează suplimentar față de lucrările din contract deoarece s-a constatat un grad mare de uzură).

Pe str. Ulpia Traiana, se lucrează  în continuare la conducta de fontă D 600 de pe str. Gavril Musicescu spre Mureș.

Pe str. Ecaterina Teodoroiu (Rovine), se lucrează în continuare la conducta de fontă D 500.

Pe str. Petru Rareș, se  lucrează în continuare la refacerile sistemului rutier și se pregătesc legăturile cu conducta existentă.

Pe str. Șt. O. Iosif, se execută săpături la rețeaua de canalizare ce nu poate fi executată prin metoda de cămășuire (tronson de lângă liniile de tramvai).

LOT 3

Pe str. Batania, se lucrează în continuare la conducta de apă potabilă din fontă D1000 și branșamente, totodată se reabilitează suplimentar față de lucrările din contract rețeaua de canalizare care prezintă un grad mare de uzură și colmatare.

Se execută săpături în zona Egeria pentru execuția căminelor de vizitare de la subtraversarea de la Calea Stan Vidrighin – Podeanu.

Supratraversare Chopin – Bega

Se execută în continuare suduri la coturile conductei D1000 din structură metalică.

Închiderile aferente acestor ample șantiere sunt, de altfel, anunțate, din timp și zilnic, pe site-ul Aquatim, www.aquatim.ro, respectiv pe Facebook-ul companiei. Așadar, rețelele noi și moderne de apă și canalizare ale Timișoarei sunt în numărătoare inversă! Mulțumim pentru înțelegere, răbdare și încredere! – este mesajul Aquatim. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii