Acasă Actualitate De Paște, la Shopping City Timișoara, surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

De Paște, la Shopping City Timișoara, surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

DISTRIBUIȚI

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Shopping City Timișpara.

Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, utilizatorii care au instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de minimum 300 lei câștigă garantat premii în aplicație și sunt înscriși automat în tragerea la sorți specială.

Astfel, cei care fac shopping de cel puțin 300 de lei și scanează bonurile în aplicația SPOT vor fi recompensați automat cu un set de căni English Home sau un iepuraș de pluș.

Mai mult, utilizatorii care îndeplinesc condițiile menționate vor fi înscriși automat la tombola de Paște: unde pot câștiga vouchere în valoare de 1000 de lei: vouchere valorice de 500 de lei din partea partenerului DEDEMAN, precum și vouchere de 500 de lei din partea Shopping City Timișoara.

Întreaga lună aprilie, centrul comercial le pregătește vizitatorilor mici și mari surprize și decoruri speciale. În plus, aceștia se vor putea bucura de un târg dedicat Paștelui, spectacole de balet pentru copii și teatru de păpuși, precum și un show moto inedit.

SPOT, aliatul în cadouri și modă al Iepurașului de Paște

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă premiile speciale de Paște, fiecare sesiune de cumpărături aduce garantat puncte de loialitate.

Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate pe o gama complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: premii speciale, experiențe exclusive, vouchere cadou Ploiești Shopping City, Sephora, Douglas, Zara, H&M, Hervis sau Teilor.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Comentarii

comentarii