Acasă Eveniment Decese suspecte, vineri, la Timișoara. O studentă a fost găsită moartă în...

Decese suspecte, vineri, la Timișoara. O studentă a fost găsită moartă în locuinţa unde stătea cu chirie și un bărbat a fost găsi mort în faţa unui bloc

DISTRIBUIȚI

O studentă la o facultate din Timişoara a fost găsită moartă, vineri, de colegele împreună cu care a închiriat un apartament în zona Gării de Nord, iar într-un incident separat, fără legătură cu primul, un bărbat a fost găsit mort în faţa unui bloc.

Două tinere care locuiau cu o prietenă într-un apartament închiriat pe bulevardul Dragalina, lângă Gara de Nord din Timişoara, s-au întors, vineri după-amiază, de la cursuri, dar au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns.

În cele din urmă cele două au reuşit să deschidă uşa şi să pătrundă în interiorul apartamentului, iar pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă.

Cele două au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările, în timp ce cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti care vor stabili cauza decesului.

Tot vineri, pe strada Cugir, de pe Calea Aradului din Timişoara, un bărbat aflat pe stradă l-a văzut pe amicul său căzut la pământ, în faţa blocului. S-a apropoat pentru a afla dacă acesta are nevoie de ajutor, însă era mort. Imediat a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit poliţişii care au deschis o anchetă.

Din primele informaţii pe corpul bărbatului mort nu au fost găsite urme de violenţă.  

”La data de 22 martie a.c., în jurul orei 14:09, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Cugir din Timişoara ar fi observat o persoană decedată în faţa unui imobil.  Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat. Pe trupul bărbatului nu ar fi fost identificate urme vizibile  de violenţă”, a transmis IPJ Timiş

Trupul neîsufleţit a fost preluat şi dus la Institutul de Medicina Legală pentru a se stabili cauza decesului.

Comentarii

comentarii