Acasă Actualitate Deliciu culinar la Festivalul Papricaşului

Deliciu culinar la Festivalul Papricaşului

DISTRIBUIȚI

Cel mai „gustos” festival din vestul ţării începe pe 3 octombrie, la Buziaş. Timp de 8 ore, cei care vor să guste din cel mai bun papricaş din vestul ţării, sunt invitaţi la cea de-a doua ediţie a „Festivalului Papricaşului”. Organizatorii şi-au dat seama că o mâncare bună trebuie stropită neapărat cu o licoare şi au decis ca din acest an numele sarbătorii să fie „Festivalul papricaşului şi al vinului”. Duminică, 17 echipe din Jimbolia, Tormac, Timişoara, Buziaş, Sacoşu Turcesc, dar şi din Zrenianin (Serbia) şi Mako (Ungaria) se vor întrece în a prepara cel mai bun papricaş din Banat. Concurenţii au la dispoziţie 28 de cazane în care să fiarbă cartofii, carnea, usturoiul, ceapa, roşiile şi ardeiul. De la sărbătoarea culinară nu lipsesc muzicanţii. La petrecere sunt aşteptate ansamblurie: Banatul, Ghiocelul, Bujorul, Timişul şi formaţiile Casei de Cultură din Buziaş.

Comentarii

comentarii