Acasă Eveniment Descindere la trei persoane suspectate că au distribuit pe internet înregistrări video...

Descindere la trei persoane suspectate că au distribuit pe internet înregistrări video cu copii de 4-5 ani în ipostaze sexuale explicite

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac, miercuri, percheziţii în judeţul Caraş-Severin, la trei persoane suspectate că au procurat şi au distribuit pe internet înregistrări video cu copii de patru-cinci ani în ipostaze sexuale explicite. Suspecţi vor fi duşi la audieri la sediul DIICOT.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin, fac, miercuri, 4 percheziţii domiciliare într-o localitate din judeţul Caraş-Severin, într-un dosar penal de pornografie infantilă.

 ”Din materialul probator administrat a reieşit faptul că, în perioada iunie 2020 – aprilie 2021, 3 persoane ar fi procurat şi distribuit, prin intermediul unei platforme online, înregistrări video în care apar minori, cu vârste de aproximativ 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite”, a arătat Poliţia Română.

 Pe numele celor trei suspecţi au fost emise mandate de aducere, urmând a fi duşi la audieri la sediul DIICOT Caraş-Severin.

Activităţile au fost realizate cu sprijinul Biroului de Analiză a Informaţiilor Caraş-Severin – Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii