Acasă Actualitate Descoperă cele mai noi tendințe în materie de nunți la „Târg pentru...

Descoperă cele mai noi tendințe în materie de nunți la „Târg pentru Mirese”, în Iulius Congress Hall!

DISTRIBUIȚI

Peste 60 de creatori de frumos se întâlnesc la „Târg pentru mirese”. Rochii și costume în trend, verighete, diverse accesorii, invitații, band-uri, aranjamente florale sunt câteva dintre ingredientele care conturează un eveniment la care găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis. Tot aici, poți să-ți „Măriți rochia”, dacă nunta ta a avut loc deja, iar Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town a pregătit verighetele voastre pentru marele DA. Gazde vor fi Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, și celebra creatoare de rochii de mireasă Natalia Vasiliev.

Decorurile inedite cu flori superbe și lumini magice, hainele de gală și o locație pe măsura așteptărilor sunt doar câteva ingrediente care contribuie la crearea unei nunți pe care și-o dorește orice cuplu. Și pentru că în organizarea unui astfel de eveniment întotdeauna entuziasmul se îmbină cu grija de a face totul ca la carte, 60 de furnizori din domeniu îți vin în întâmpinare la evenimentul „Târg pentru mirese”. Acesta se desfășoară în perioada 15 – 17 aprilie 2022la centrul de evenimente Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town. Specialiștii care au pregătit direcțiile pentru viitoarele evenimente spun că tendințele din acest an subliniază orientarea către minimalism, întoarcerea către natură și simplitate, atât în decoruri, cât și în ținute. Târgul este organizat de Iulius Town în parteneriat cu Rayna Decor și creatoarea de frumos Carmen Caragea.

Și Iulius Congress Hall vă întâmpină cu surprize la „Târg pentru mirese”. Astfel, dacă decideți să marcați evenimentul într-una dintre cele trei săli Iulius Congress Hall și vă aflați printre primele 36 de cupluri ce încheie un contract în perioada aprilie – decembrie 2022, veți primi un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat în magazinul de bijuterii Sabrini din Iulius Town. Mai multe detalii despre această campanie se regăsesc în regulamentul disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

Poate unul dintre cele mai importante momente pentru mireasă este alegerea rochiei. La „Târg pentru mirese”, designerii de profil expun cele mai noi modele: croiuri tip sirenă, cu spatele gol, cu broderii inedite, cu mâneci sau fără, cu materiale prețioase sau perle și multe altele. Viitorii miri sunt așteptați și ei cu o varietate de costume, în diferite nuanțe și modele, iar bijutierii expun diverse modele de verighete. Creatorii de accesorii pentru mirese pun la dispoziție articole remarcabile și tot aici puteți găsi și locația potrivită nunții voastre. Nu lipsesc nici ofertele pentru meniuri, decorațiuni, invitații, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Atmosfera va fi întreținută de inconfundabilul Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, iar sfaturi despre rochia minunată în care vei trăi bucuria de a fi mireasă, poți primi de la creatoarea de rochii de mireasă Natalia Vasiliev. Totodată, vizitatorii se vor putea bucura de momentele artistice susținute live de nou band de cover-uri format din Andreea Vlas și Dragoș Moldovan precum și de Trupa Versus.

 La „Târg pentru mirese” poți să-ți „Măriți rochia”. Pentru acest program, rochiile se aduc joi, 14 aprilie, între orele 10.00 – 22.00, iar în cazul în care nu se vând, se ridică duminică, 17 aprilie, între orele 18.00 – 22.00.

Târgul poate fi vizitat vineri, 15 aprilie 2022, în intervalul orar 13.00 – 20.00sâmbătă, 16 aprilie, între orele 10.00 – 20.00 și duminică, 17 aprilie, de la ora 10.00 până la ora 18.00.

Comentarii

comentarii