Acasă Actualitate Deși nu vrea, Culiță Chiș rămâne șef la Direcția înființată special pentru...

Deși nu vrea, Culiță Chiș rămâne șef la Direcția înființată special pentru el de Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Organigrama realizată de Primăria Timișoara după ce instanța a obligat instituția să inventeze un post pentru Culiță Chiș rămâne în vigoare. Cel puțin momentan, a decis Tribunalul Timiș, în primă instanță.

Vă reamintim că primăria a fost obligată să facă un post de șef pentru Chiș, după ce acesta rămăsese fără unul similar, desființat de instituție pentru a scăpa de el. Miercuri, Primăria Timișoara a obținut o primă victorie într-un nou proces pe una din nenumăratele organigrame. Votată prin Hotărârile de Consiliul Local nr 230 și 231, organigrama a fost contestată de Sindicatul Liber al Salariaților.

”Sindicatul Liber al Salariaților, care reprezintă 10% din angajații Primăriei, a încercat de mai multe ori blocarea reformei administrative și a reorganizării instituției inițiate de actuala administrație. Astfel, a atacat în instanță atât organigramele administrației, cât și concursurile de angajare lansate.”, a fost poziția primăriei.

Magistrații Tribunalului Timiș au decis că Primăria Municipiului Timișoara funcționează în continuare conform organigramei în vigoare, spun informațiile furnizate de muncipalitate..

Comentarii

comentarii