Acasă Politica Dictatura Robu și listele electorale

Dictatura Robu și listele electorale

DISTRIBUIȚI

Surse confidențiale din interiorul PNL Timiș ne atrag atenția asupra abuzurilor și încălcărilor flagrante ale democrației, la Timișoara.

Deși 30 de primari liberali din organizația județeană au votat, în mod secret, ca Alin Popoviciu să NU facă parte din cei înscriși pe lista pentru CJ Timiș, totuși, încălcând democrația de partid, Robu Nicolae l-a pus pe lista!

Gestul, numit de ei ”un grav abuz împotriva libertății de alegere”, este răsplata lui Alin Popoviciu pentru toate plimbările la mare, la munte, la coafor, la cumpărături, ale unei doamne, numită plastic ”Doamna cu sarmale în cap”.

Alin Nica, candidatul PNL la CJT, pe care Robu l-ar fi nimicit sub bocancul dictaturii sale, dar ar fi fost prea mare războiul cu primarii PNL, s-a OPUS vehement la propunerile lui Alin Popoviciu.

Alin Popoviciu, al treilea pe listele pentru CJT, la fel ca acum patru ani, va trage partidul in jos! Acum patru ani, neobrăzarea dictatorială l-a pus pe primul loc. Ghinion, nici măcar unii membri și simpatizanți PNL NU l-au votat pe ”unsurosul Elenei Udrea” (vezi foto). Acum, Alin Nica, cu șanse reale la conducerea CJT, s-ar putea să nu aibă parte de un consiliu robust, căci Popoviciu îi viciază lista.

Discuțiile între Nica și Robu sunt la cuțite, tensiunea este mare.

Pe lista pentru CJT nu mai este Viorel Coifan, seniorul liberal cu activitate energică în CJT, un liberal autentic, pe care l-au dat jos Robu și Popoviciu.

Desigur, Viorel Coifan nu cară nici cumpărături pentru alții, are un limbaj impecabil, creat în mulți ani de liberalism autentic, este respectat în comunitate, nici nu știe și nici nu vrea să… lingușească! Adică, nu știe să fie scârbavnic. Nici umil! Nici bandit!

Pe listă mai este Ciprian Bogdan, omul lui Cristian Bușoi, ”omulețul complexat” (cum îi spun colegii), cel care a ieșit basma curată din dosarele DNA, în vreme ce toți ceilalți sunt la PUȘCĂRIE. Ciprian Bogdan este al doilea pe lista CJT, perfect pentru influenta lui Bușoi. Atenție mare, Bușoi este liber, prietenii lui, la închisoare!

Alin Nica, o speranță a PNL Timiș pentru viitorul apropiat, este mâhnit, așa afirmă sursele noastre.

 Alții pe liste? Niște ”faimoși necunoscuți” ai județului Timiș.

Să auzim de bine!

Comentarii

comentarii