Acasă Politica Directorul Fundaţiei pentru Tineret Timiş a trecut de la PDL la PNL

Directorul Fundaţiei pentru Tineret Timiş a trecut de la PDL la PNL

422
DISTRIBUIȚI

„Mai sunt semnale şi din partea altora care nu mai pot suporta să stea în acest partid aflat într-un derapaj extrem de grav…”, spune senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş

În rândurile Partidului Naţional Liberal a intrat un fost membru PDL. Este vorba despre Iulian Dascălu – directorul Fundaţiei pentru Tineret Timiş. 

„PNL a primit un fost membru PDL important, după părerea mea, care în PDL nu ştiu dacă a fost în suficientă măsură pus în valoare – un tânăr care mi-a fost student, îl ştiu, preşedintele în exerciţiu al Fundaţiei pentru Tineret Timiş – Iulian Dascălu – un tânăr cu potenţial ridicat. Mai sunt semnale şi din partea altora care nu mai pot suporta să stea în acest partid aflat într-un derapaj extrem de grav…”, spune senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş. Robu nu contestă valoarea „oamenilor serioşi din PDL”. „Există oameni serioşi în PDL şi sper să aibă şi tăria de caracter să plece din acest partid. Cel mai mult sper că cetăţenii care au simpatizat cu PDL să nu se mai lase păcăliţi. Să ni se ralieze”, spune Robu.  Concluzia lui Robu este tranşantă: „Nu dorim răul PDL, dorim doar să-l scoatem de la putere”, spune senatorul liberal.

Comentarii

comentarii