Acasă Actualitate Doi bărbați băuți la volan au provocat accidente la Arad

Doi bărbați băuți la volan au provocat accidente la Arad

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii arădeni au depistat două persoane care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi au produs accidente rutiere. Un bărbat de 32 de ani din Arad a condus un BMW pe strada Cetății din municipiul Arad.

El a pierdut controlul asupra volanului și a  intrat într-un stâlp de  electricitate. În urma impactului a fost rănită uşor o tânără de 20 ani din Arad, care se afla pasageră pe scaunul din dreapta a autoturismului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat. În timp ce a condus autoturismul marca Ford pe DJ 708B, din direcția Covăsânț-Ghioroc, un bărbat de 42 ani din judeţul Hunedoara a pierdut controlul direcției de mers şi s-a lovit de zidul unui imobil din localitatea Covăsânț. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările, pe numele celor doi conducători auto fiind întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală, respectiv distrugere.

Comentarii

comentarii