Acasă Eveniment Doi tineri acuzaţi de viol, respectiv complicitate la viol asupra unei adolescente...

Doi tineri acuzaţi de viol, respectiv complicitate la viol asupra unei adolescente de 15 ani, cercetați sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

Doi tineri, de 24, respectiv 21 de ani, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru viol şi complicitate la viol asupra unei adolescente de 15 ani din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Cei doi au fost identificaţi şi reţinuţi după aproximativ două săptămâni de la comiterea faptei, scrie news.ro

Potrivit IPJ Timiş, în 18 august, poliţiştii au fost sesizaţi că o fată de 15 ani a fost abuzată sexual, în noaptea de 7 spre 8 august.

“La data de 18 august 2022, poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din Lugoj ar fi fost violată de doi tineri, în noaptea de 7 spre 8 august 2022, în oraşul Făget. În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că este vorba de un tânăr de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, şi un tânăr de 21 de ani, cercetat pentru complicitate la infracţiunea de viol”, transmite IPJ Timiş.

Iniţial, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă magistraţii au dispus cercetarea lor sub control judiciar.

“La data de 23 august 2022, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, la data de 24 august 2022, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, mai transmite IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii