Acasă Eveniment Doi tineri au murit într-un grav accident, la intrarea în Pasajul Michelangelo

Doi tineri au murit într-un grav accident, la intrarea în Pasajul Michelangelo

DISTRIBUIȚI

Tragedie, noaptea trecută, la Timişoara. Doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, au murit, după ce un autoturism s-a izbit de o autoutilitară în care se aflau 9 persoane. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 18 ani, care avea permisul de doar două luni.

Accidentul s-a produs puţin după ora 01:00, la intrarea în Pasajul Michelangelo din oraş. În autoturismul condus de şoferul începător se mai aflau alte trei persoane. Într-un moment de neatenţie, tânărul a pierdut controlul volanului şi a lovit unul dintre parapeţi, apoi s-a izbit de camionul în care se aflau 9 persoane.

Mașina s-a rotit, după care a fost lovită de camion în partea din spate. Pentru un băiat și o fată, ambii cu vârsta de 19 de ani, care se aflau pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic. Au decedat pe loc.

Iar șoferul și cel care stătea în dreapta lui au fost scoși din caroseria mașinii de echipele de descarcerare.

Șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat cu răni ușoare și au fost transporați la Spitalul Județean din Timișoara. Camionul este al societății de transport în comun și în el se aflau cinci persoane care mergeau la un depou. Ei spun că șoferul a venit cu viteză mare și nu au mai avut cum să evite impactul.

 

”În data de 23.02.2023 în jurul orei 1:20, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în pasajul subteran Michelangelo din municipiul Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii