Acasă Eveniment Doi tineri șoferi drogați, prinși pe strada Aurel Vlaicu din Timișoara

Doi tineri șoferi drogați, prinși pe strada Aurel Vlaicu din Timișoara

DISTRIBUIȚI

În data de 08 februarie, la ora 02:30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Piața Aurel Vlaicu din Timișoara, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot în data de 08 februarie, în jurul orei 00:40, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Piața Aurel Vlaicu din Timișoara, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului fragmente vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Întreaga cantitate a fost ridicată și sigilată, fiind înaintată către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii