Acasă Eveniment Două fete și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în timp ce...

Două fete și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în timp ce spectatorii le încurajau de pe margine – video

DISTRIBUIȚI

Două fete s-au luat la bătaie în spatele unui bloc din Reșița. Adolescentele au început să se bată cu pumnii și picioarele până când au fost despărțite de câțiva tineri. Conflictul a izbucnit din cauza unor postări pe reţelele de socializare.

Adolescentele implicate au 14 ani, respectiv 15 ani, la fel ca și majoritatea celor care priveau de pe margine. În imagini se vede cum doi băieți au sărit să le despartă înainte ca ele să își provoace răni grave. Intre timp, alți tineri le încurajau să se lovească și mai tare.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două tinere sunt implicate într-o altercaţie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au stabilit identitatea celor două persoane.

 ”Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reşiţa, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuţii în contradictoriu privind unele postări pe reţelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de minora în vârstă de 15 ani”, a precizat sursa citată.

 

Comentarii

comentarii