Acasă Actualitate Două persoane din Timișoara sunt acuzate că iau în adopție pui de...

Două persoane din Timișoara sunt acuzate că iau în adopție pui de pisică pe care îi ucid apoi cu bestialitate

5629
DISTRIBUIȚI

O activistă pentru protecția animalelor din Timișoara a lansat o petiție publică despre un caz de violență extremă. Două persoane sunt acuzate că iau în adopție pui de pisică pe care îi ucid apoi cu bestialitate.

”Cerem pedepsirea conform Legii 205/2004 de către organele competente din România a celor două persoane, Lucian Lițoiu și Nicoleta Borzan, care iau în adopție pui de pisici și îi omoară cu sadism, în orașul Timișoara. Cazul celor doi a fost scos la iveală de o voluntară din Timișoara care le-a dat 2 pui de pisică în adopție (din care unul a fost găsit mort, iar celălalt e în stare gravă la veterinar). Ulterior s-a aflat că cei doi au luat de-a lungul timpului mulți pui de pisică și de la alți voluntari care salvează animale de pe stradă, și nu se mai știe nimic de soarta lor. Al doilea pui de pisic a fost găsit mort aruncat în spatele blocului lor, iar o pisică căreia i-a fost tăiată o ureche este acum în grija unua din ONG-urile din Timișoara.

Cazul a fost prezentat pe o rețea de socializare de Sara Makki-Casavela, medic stomatolog și voluntar la un centru pentru protecția animalelor.

”Astăzi am avut șocul vieții mele. În data de 12.06.2018 am dat în adopție 2 pui de pisică individului Lucian Lițoiu. Astăzi m-a blocat pe Facebook și nu mi-a răspuns la telefon. Mi s-a părut foarte suspect și acum seara m-am dus la el acasă. Când am intrat în apartament era el cu prietena lui, așa am cunoscut-o și pe individa aceasta, Nicoleta Borzan, care lucrează la Animax în Iulius Mall!!! Motănelul alb cu portocaliu era lat pe parchet cu membrul anterior drept rupt, mucoase cianotice, lângă acesta zăcea un alt pisic alb cu portocaliu care ori era mort ori în agonie!!! Pe pisicuța mea alb cu gri nu am văzut-o niciunde. Când i-am întrebat unde este, mi-a răspuns individa ca doar una au primit, adică pe cea alb cu portocaliu. Evident că mi-am ieșit din fire și urlând la ei, mi-au spus că a murit, inițial că au găsit-o moartă și ulterior mi-au spus că a picat dulapul pe ei!!!! Au ținut-o dintr-o minciună în alta. Mi-au spus că au îngropat-o afara, ca să mi-o scoată ulterior moarta din bucătărie într-o pungă de gunoi!!!!! Ăștia sunt niște monștrii, niște psihopați!!!! Aaaa și cică ea m-a blocat că avea impresia că îi fac avansuri prietenului ei, în condiția în care eu împreuna cu soțul meu am fost să ducem puiuții! Că de ce am mers să duc pisicile în absența ei! Cert este că o pisică este moartă și ua este acum internată în stare critică! Să repet că Nicoleta Borzan lucrează la Animax în Iulius Mall!!! În ce lume trăim?!!!! Am atașat toate discuțiile cu individul Lucian Lițoiul și vă rog să distribuiți masiv, să nu ajungă și alte animăluțe victimele acestor nemernici! Am înțeles și că frecventau des cafeneaua La Pisici, nu vreau să mă gândesc câte pisici au adoptat de acolo și ce au făcut cu ele!!! În urma necropsiei a reieșit: hemoragie internă, hematom pe cord, ficat și rinichi!”, a scris Sara Makki-Casavela, pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii