Acasă Administraţie Drumul județean care leagă Timișoara de Sânmihaiu Român va fi reparat cu...

Drumul județean care leagă Timișoara de Sânmihaiu Român va fi reparat cu aproape 18 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș pregătește repararea drumului care leagă Timișoara și Sânmihaiu Român, este vorba despre cinci kilometri de drum, suma alocată fiind de 17,7 milioane de lei.

Unul dintre cele mai circulate drumuri de acces în oraș, dar și unul dintre cele mai ignorate drumuri, cel care leagă Sânmihaiu Român de Timișoara va fi adus ”la zi” de cei de la CJT. La următorul plen se va aproba documentația tehnică a proiectului.

”Obiectivul de investiții „Modernizare DJ591 Timișoara – Utvin – Sânmihaiul Român” este prevăzut a se realiza pe drumul existent, având o lungime de 4733,00 m între km5+875 și km 10+60, respectiv între localitățiile Timișoara, Utvin și Sânmihaiu Român. Drumul județean DJ591 are o lungime de 28,0 km avand originea (km 0+000) în Timişoara (DN 59) – Utvin – Sânmihaiu Român – Sânmihaiu German – Bobda si destinaţia (km 28+000) în localitatea Cenei (DN 59B). Sectorul drumului județean propus pentru modernizare facilitează legătura rutieră între satele din zona pe care acesta le traversează. Pentru aducerea infrastructurii drumului județean DJ591 Timișoara – Utvin – Sânmihaiul Român, la parametrii tehnici corespunzători clasei de funcționalitate prin modernizarea drumului și respectiv, în vederea creșterii mobilității rutiere și asigurarea unor condiții de siguranță și confort pentru participanții la traficul rutier, Consiliul Județean Timiș a demarat prin Direcția de Drumuri și Poduri Județene, obiectivul de investiție ” Modernizare DJ591 Timișoara – Utvin – Sânmihaiul Român ”. Menționăm faptul că obiectivul este inclus în Lista de investiții pe anul 2022 pentru bugetul propriu al județului Timiș, capitolul 84.02 – Transporturi”, se spune în documentația aferentă proiectului.

Comentarii

comentarii