Acasă Administraţie După amenda Gărzii de Mediu, primarul Nicolae Robu este nemulțumit de noua...

După amenda Gărzii de Mediu, primarul Nicolae Robu este nemulțumit de noua firmă de salubritate din Timișoara

820
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu nu este pe deplin mulţumit de prestaţia noii firme de salubrizare a oraşului, Brantner, iar mai ales după ce Garda de mediu s-a săturat de mizeria de pe străzile din Timişoara şi a aplicat amenzi, şi-a aruncat privirea spre marginea trotuarelor/carosabilului. A constatat că angajaţii au lucrat cam de mântuială, au adunat gunoiul în grămăjoare pe care … cineva, cândva, urma să le ridice.

Edilul-şef i-a luat la muştruluială public pe cei de la Brantner, după ce aceştia nu au înţeles “discreţia” sa, care a cam costat primăria 15.000 de lei amendă.

“Am cerut ca aceste grămăjoare de gunoi să fie ridicate imediat, pentru că circulă maşini, se creează curenţi de aer şi le împrăştie. După o săptămână, am trecut pe acolo şi erau tot acolo grămezile de gunoi”, a spus Robu.

El a afirmat că sunt şi lucruri bune pe care le face firma şi de aceea, umblă şi cu bomboana şi cu … probabil nuiaua.

Pe de altă parte primarul a anunţat că de vineri sunt prezenţi poliţişti locali în civil, în locurile vulnerabile, unde se formează rame clandestine de gunoi şi că vor fi montate 60 de camere de supraveghere video în respectivele zone. “Am promis că Timişoara va fi un oraş curat şi aşa va fi!”, a promis din nou, primarul.

Comentarii

comentarii