Acasă Sport Echipa UVT – campioană europeană universitară – joacă împotriva echipei Ucrainei

Echipa UVT – campioană europeană universitară – joacă împotriva echipei Ucrainei

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare ce se desfășoară în această perioadă în Polonia, la Lodz, joacă în această seară, începând cu ora 19 (ora României), finala campionatului, în compania reprezentativei Ucrainei, echipa „State University of Trade and Economics” din Kiev.

După calificările din grupă, echipa de fotbal a UVT, campioană națională universitară a României în 2022, a obținut victoria în calificările din sferturi de finală, jucând în compania reprezentativei Norvegiei (scor 3-1 în fața „State University of Trade and Economics”), iar apoi a câștigat și semifinala, jucată în compania echipei reprezentative a Croației (scor 3-1, în fața Universității din Split).

La revenirea lotului UVT în Timișoara, vă invităm să participați mâine, 28 iulie, începând de la ora 13.30 (sau 13.45, în funcție de ora sosirii cursei aeriene), la o conferință de presă specială, prilejuită de primirea sărbătorească a echipei ce a adus României un rezultat de excepție, în premieră, prin participarea din finala Jocurilor Europene Universitare.

Conferința de presă va avea loc la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, context în care vor fi create oportunități de dialog cu componenții team-ului de fotbal al Universității de Vest din Timișoara, finalisti ai competiției europene 2022.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara a evoluat extraordinar în prima competiție de nivel european la care a participat, ajungând să joace finala, în premieră pentru reprezentativa României. Le dorim sportivilor din echipa UVT să fie pe fază și să marcheze decisiv astăzi seară, pentru ca să aducă trofeul campioanei europene la Timișoara! Hai, UVT, mergem la victorie!

Comentarii

comentarii