Acasă Eveniment Elevde 14 ani, găsit leşinat pe stradă, în faţa unui liceu din...

Elevde 14 ani, găsit leşinat pe stradă, în faţa unui liceu din Lugoj. A fost transportat la spital, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un băiat de 14 ani a fost găsit leşinat, joi, în faţa unui liceu din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Adolescentul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spitalul din Lugoj, de unde a fost transferat la Timisoara. 

”Astăzi, 4 mai 2023, în jurul orei 09:11, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cernei din municipiul Lugoj, în proximitatea unui liceu şcolar, un băiat ar fi leşinat, acesta fiind căzut pe trotuar”, a transmis, joi, IPJ Timiş.

Acolo au ajuns imediat atât poliţişti, cât şi un echipaj medical.

”Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, băiatul în vârstă de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat IPJ Timiş.  

Medicii sustin ca starea lui este stabila si se afla in afara oricarui pericol. Doctorii confirma ca acesta era somnolent si incoerent. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, pentru a afla exact ce s-a intamplat, iar daca acesta a consumat droguri, se va incerca si depistarea celor care i-au livrat substantele interzise.

În continuare, poliţiştii fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi dacă elevul consumase sau nu substanţe interzise.

Comentarii

comentarii