Acasă Eveniment Familia unui om de afaceri din vestul țării, tâlhărită în propria casă....

Familia unui om de afaceri din vestul țării, tâlhărită în propria casă. Hoţii i-au legat soţia şi copiii

DISTRIBUIȚI

Familia unui om de afaceri din Hunedoara a fost tâlhărită în propria casă. Mai mulți bărbați cu cagule au intrat peste soția și copilul afaceristului și i-au tâlhărit. Atât femeia, cât și copiii au fost legați. Oamenii legii îi caută acum pe hoți.

La momentul spargerii în casă se aflau soţia afaceristului şi unul dintre copiii afaceristului. Hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și i-au cerut femeii săi dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Sub ameninţare, femeia le-a spus tâlharilor 30.000 de lei.

La un moment dat, în timpul spargerii, a revenit acasă şi al doilea copil, care a fost şi el legat. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu banii.

Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma hoţilor.

„Poliția municipiului Hunedoara, în colaborare cu politiștii Serviciului de Investigații Criminale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările vizează identificarea autorilor și luarea măsurilor legale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit mesagerulhunedorean.ro.

Comentarii

comentarii