Acasă Administraţie Fără apă, luni și marți!

Fără apă, luni și marți!

DISTRIBUIȚI

La Timișoara, marți, 17 ianuarie, între orele 8-16, la intersecția bulevardului Cetății cu strada Cloșca se va executa conectarea conductei DN 280. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Cloșca, porțiunea dintre Bulevardul Cetății și strada Ioan Plavoșin.

Luni, 16 ianuarie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei pe strada Griviței din Buziaș pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție.

Luni, 16 ianuarie, între orele 8-15, în Voiteg se va întrerupe furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Comentarii

comentarii