Acasă Politica Fără “parașutați” pe listele parlamentare de Timiș. Alfred Simonis cere responsabilitate mediului...

Fără “parașutați” pe listele parlamentare de Timiș. Alfred Simonis cere responsabilitate mediului politic local

1814
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, acuză mediul politic loca pentru promovarea unir persoane trimise de la București pentru a candida pe listele județului, la alegerile parlamentare. Luarea de poziție vine după ce PNL a anunțat listele cu care ca merge la alegeri.

Deși Simonis nu nominalizează partide și nume, dar pare destul de evident la cine se referă.

“Stimați reprezentanți ai partidelor politice, în apropierea alegerilor parlamentare, vă adresez un apel să tratați cu discernământ și cu responsabilitate întocmirea listelor de candidați pentru scrutinul electoral din decembrie. Cei ce vor ajunge în Parlamentul României au obligația să susțină interesele locale, să se zbată pentru obținerea unor decizii legislative relevante, pentru inițierea unor demersuri juste și necesare care să aducă plus valoare pentru județul nostru. Istoria recentă ne-a demonstrat că Timișul nu a primit niciodată sprijin de la candidații de la centru plantați pe listele din teritoriu. Odată votați, aceștia au uitat pe cine reprezintă și, în afară de a se mai plimba pe la Timişoara, nu au făcut nimic concret pentru noi”, a anunțat Alfred Simonis.

El solicită colegilor de politică să evite plasarea de “parașutați” pe listele pentru parlamentare.

“Apelul meu este simplu: fără parașutați pe listele pentru parlamentare! Alegeți oameni care vor munci în beneficiul Timișului, oameni care pot şi vor să facă asta! Pentru că atâta vreme cât nu trăiești aici, nu ai cum să înțelegi nevoile, problemele, așteptările oamenilor. Vă cer un singur lucru: responsabilitate. Arătați că vă pasă de timişeni!”, a mai menționat Simonis.

Comentarii

comentarii