Acasă Politica Femeiușca neștiutoare, președinta femeilor… liberale din Timiș!

Femeiușca neștiutoare, președinta femeilor… liberale din Timiș!

DISTRIBUIȚI

Ceea ce se știa că va fi, iată, s-a petrecut! ”Minunata” în subculturalitate, în gândirea liberală, Sorina Ciurlea, a devenit președinta femeilor PNL Timiș. În șoaptă, în liniște, de rușinea lumii liberale, fără niciun comunicat de presă, după alegerile de vineri seara, liberalele au anunțat pe FB că s-a petrecut ”minunea”. Ea, cea care habar nu are cine a fost primul președinte PNL din România, este … președintă! Ea, care habar nu are ce înseamnă liberalism, este președintă! Ce oroare!

Femeile liberale însă nu acceptă abuzul! Doamna Doina Schedan, o liberală harnica, este revoltată, spunând că nu acesta este modelul femeii liberale, aroganța, obrăznicia, nu pot fi valorile liberale.

Doina Schedan are curajul să scrie, dar femeile celelalte nu fac asta, dar vorbesc, și o fac ritmic, sunt nemulțumite și revoltate.

Femeia Ciurlea, de la PNL Timiș, este mostra amestecului de PDL, de proastă calitate, cu slăbiciunea PNL, la nivel local, vector de imagine negativă, marca combinațiilor penibile pe tabla de șah a manipulatorilor mizerabili…

”Forța” lor? Vocabular sărac, cuvine gângave, educație precară, slăbiciune intelectuală, caractere firave. Un penibil de aruncat la coșul de gunoi al politicianismului de prost gust, local.

Comentarii

comentarii