Acasă Actualitate Festivalul UNTOLD va avea loc între 9 și 12 septembrie, după aproape...

Festivalul UNTOLD va avea loc între 9 și 12 septembrie, după aproape doi ani de pauză

103
DISTRIBUIȚI

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, își redeschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, cu sute de mii de paticipanți, care se va desfășura în acest an, după aproape doi ani de pauză. Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate.  Reluarea Untold a fost așteptată și de cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, care speră în relansarea activității după mai bine de 16 luni de pauză. Festivalul a fost orogramat inițial pentru luna august 2021, însă organizatorii spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Abonamentele pentru ediția din 2021 se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe siteul untold.com, începând din 7 iunie. Reprezentanții UNTOLD susțin că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau persoane cu anticorpi.

Organizatorii spun că pregătesc și în acest an nume mari internaționale de artiști. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

Comentarii

comentarii