Acasă Sport Fetele de la CSU Poli Timișoara au obținut medalia de bronz la...

Fetele de la CSU Poli Timișoara au obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Beach Handball

DISTRIBUIȚI

Echipa feminină de senioare a CSU Politehnica Timișoara a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Beach Handball. La seniori masculin, handbaliștii alb-violeți au terminat pe poziția a patra, după o finală mică intens disputată.

CSU Politehnica Timișoara a participat în perioada 1-3 septembrie 2023 la Campionatul Național de Beach Handball, care s-a desfășurat pe plaja „Blanco Beach By Bavaria Blu”, din Mamaia. La feminin, handbalistele alb-violete au urcat pe ultima treaptă a podiumului și au obținut medalia de bronz.

La masculin, handbaliștii de la CSU Politehnica Timișoara, care se pregătesc să debuteze în sezonul 2023-2024 al Diviziei A, au terminat pe poziția a patra. A fost o finală mică în fața celor de la CSU Galați, pierdută cu greu de sportivii antrenați de Emil Stolojan.

„Participarea noastră la turneul de handbal pe plajă este foarte importantă în perspectiva noului sezon. Este mult mai solicitant și aduce un plus semnificativ când vine vorba despre pregătirea fizică, dar și cea tehnică. Se joacă doar din piruete, din sărituri. Practic, prezența noastră la Campionatul Național de Beach Handball este ca un cantonament binevenit înaintea începerii campionatului”, a transmis Emil Stolojan, antrenorul celor două echipe.

Echipa de seniori a CSU Politehnica Timișoara evoluează în Divizia A, seria A, unde se pregătește de un nou sezon. Înaintea începerii campionatului, handbaliștii universitari vor evolua sâmbătă, 9 septembrie, într-un meci amical la Sânnicolau Mare, contra Unirii din localitate.

CSU Politehnica Timișoara va debuta în noul sezon sâmbătă, 16 septembrie, pe teren propriu, într-un meci cu CS Universitatea Craiova.

 

Comentarii

comentarii