Acasă Eveniment Fiul unui fost primar l-a călcat intenționat cu mașina pe un polițist...

Fiul unui fost primar l-a călcat intenționat cu mașina pe un polițist local care l-a amendat

DISTRIBUIȚI

Scandal și mulți nervi la Piața Mihai Viteazul, acolo unde de la o parcare neregulamentară a automobilului s-a ajuns la mulți nervi și lovirea cu mașina a unui polițist local! Cine sunt cei implicați? Șoferul nervos este Ciprian Moroșteș, fiul fostului primar al comunei Șimand, regretatul Constantin Moroșteș.

Victima este Radu Roșu, polițist local, cel care inițial îl amendase pe Ciprian Moroșteș pentru parcarea neregulamentară a automobilului. Supărat pentru faptul că a fost amendat, Ciprian Moroșteș a urcat la volan și a accelerat mașina spre polițistul local, lovindu-l în picior. Radu Roșu se află la Spitalul Clinic Județean Arad.

Incidentul nu a fost preluat pentru anchetare de cei de la Poliția Rutieră, nefiind încadrat la accident rutier. Este mult mai grav. Cazul a fost preluat de cei de la Investigații Criminale, lui Ciprian Moroșteș fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj.

În continuare, ancheta va fi condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii