Acasă Eveniment Fiul unui milionar din vestul țării, urmărit penal pentru acces ilegal la...

Fiul unui milionar din vestul țării, urmărit penal pentru acces ilegal la bazele de date ale M.A.I.

3510
DISTRIBUIȚI

Acuzații grave la adresa fiului omului de afaceri Viorel Micula! Victor Micula este urmărit penal după ce ar fi participat la o percheziție a poliției și a avut acces la bazele de date ale Ministerului de Interne. Tânărul a devenit celebru după ce s-a dus cu elicopterul la școală și la mormântul părintelui Arsenie Boca, amintește Realitatea Plus.

Fiul milionarului a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea.

În noiembrie 2018, Victor Micula a sesizat agenții de poliție în legătură cu faptul că unul dintre rivalii săi s-a urcat băut la volan. Ulterior, a participat alături de aceștia la percheziționarea corporală a bărbatului, primind de la unul dintre agenți o geacă de polițist și o cagulă.

Tot în 2018, fiul omului de afaceri a șicanat un șofer în trafic. Cei doi s-au întâlnit ulterior într-o benzinărie, unde Victor Micula i-a lovit mașina. Cu ajutorul unui polițist, fiul milionarului a accesat baza de date și a primit acces la camerele de supraveghere, aflând astfel informații despre șoferul pe care îl urmărea.

Victor Micula ar fi căutat în bazele M.A.I. și datele cântăreței de muzică populară Vlăduța Lupău, precizează Realitatea Plus.

Acum, tânărul este cerctat penal pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale. Cei patru agenți de poliție sunt acuzați de acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu.

Comentarii

comentarii