Acasă Politica Fondurile guvernamentale pentru Caraș-Severin au respectat nevoile comunităților

Fondurile guvernamentale pentru Caraș-Severin au respectat nevoile comunităților

DISTRIBUIȚI

Susțin liderii PSD

Social-democrații cărășeni resping unele aserțiuni cum că fondurile financiare dirijate direct spre localități din partea guvernului României ar fi orientate spre zone tradiționale de influență ale PSD.

Președintele PSD Reșița Mihai Stepanescu a vorbit de susţinerea proiectelor de apă şi canalizare la sate, precum şi cele ce vizează construcţia grădiniţelor. În opinia lui Stepanescu, fondurile alocate de cabinetul Ponta pentru mediul rural și pentru primăriile din Caraș-Severin, în general, au respectat nevoile comunităţilor şi nicidecum culoarea politică a primarilor, spre deosebire de acţiunile guvernărilor de până acum.
„Victor Ponta e alături de primarii cărășeni, dar și de toți primarii din România. Sumele de bani s-au împărțit echitabil, neținându-se cont de apartenența politică. În plus, gradul de absorbție a fondurilor europene a crescut considerabil, de la 7 la 40 la sută, iar rata de absorbție este mai mare de aproape şase ori. Desigur, și creșterea economică ar trebui să ne bucure pe toți, pentru că şi ea este vizibilă”, a ţinut să precizeze primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu.
Senatorul PSD Aurel Duruţ a abordat problema focarelor de „limbă albastră“, existente în gospodăriile din Caraş-Severin, iar secretarul PSD, Ionuţ Chisăliţă a făcut referiri la modul în care se desfăşoară campania pentru Cotroceni.
„În timp ce PSD şi Victor Ponta poartă o campanie civilizată, PNL se manifestă dincolo de fair-play-ul unei competiţii de acest gen, exemple în acest sens fiind primarii Gheorghe Falcă, din Arad, şi Ion Borduz, de la Fârliug, care i-au agresat pe membrii noştri de partid“, a spus Ionuț Chisăliţă.

Comentarii

comentarii