Acasă Administraţie După șapte luni de mandat, Fritz își propune să treacă și prin...

După șapte luni de mandat, Fritz își propune să treacă și prin cartierele Timișoarei. Până la finalul lui iulie ajunge în Freidorf, Ciarda Roșie, Alexandrescu și Bogdăneștilor

532
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că începe să umble și prin cartiere. În primă fază, va începe vineri, 18 iunie, cu Freidorful, dar va continua pe 7 iulie cu Ciarda Roșie, pe 14 iulie cu Alexandrescu și pe 28 iulie cu Cetății. „Energia care alimentează Timișoara vine de la oamenii care locuiesc și lucrează în cartiere”, spune Fritz.

„Împreună cu echipa primăriei, luăm Timișoara la pas și venim în cartierul tău. Vrem să vedem îndeaproape provocările cu care vă confruntați tu și vecinii tăi și vrem să aflăm care sunt visele voastre pentru transformarea cartierului în care locuiți, în care duceți copiii la școală, pe care îl parcurgeți cu bicicleta, unde vă parcați mașina. Vrem să aducem soluții, să răspundem la întrebări – și, mai ales, să vă ascultăm cu atenție”, transmite primarul pe pagina sa de Facebook.

De altfel, încă din campanie, Fritz vorbea de importanța pe care o va acorda cartierelor. Până acum, însă, în șapte luni de mandat nu a mai ajuns teren, iar singura modificare în direcția propusă de el este înființarea posturilor de manager de cartier. Până să existe și acestea, totuși, organigrama propusă de primar trebuie să treacă prin Consiliul Local. Proiectul de hotărâre este primul pe lista suplimentară în ședința de marți, 15 iunie.

Comentarii

comentarii