Acasă Actualitate Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad, reales vicepreședinte la nivel național al Camerei...

Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad, reales vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie a României

DISTRIBUIȚI

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României a ales marți, 22 noiembrie 2022, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de cinci ani.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a fost reales, prin vot secret, în funcția de Președinte al CCIR, cu majoritate de voturi.

De asemenea, Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, a fost reales vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie.

”Au fost avute în vedere rezultatele obținute de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, pe care o conduc.

La Arad am reușit să organizăm un sistem de târguri, expoziții, conferințe și evenimente de mare vizibilitate nu doar la nivel regional sau național, ci și pe plan internațional.

Parteneriatul cu administrația locală este o garanție suplimentară a succesului evenimentelor pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad le organizează cu o frecvență aproape lunară, la Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din țară, din afara capitalei.

De asemenea, parteneriatele externe ale Camerei de Comerț din Arad, cu spațiul chinezesc, Italian, ungar, sârbesc, au consolidat performanțele economice și recunoașterea publică a Camerei de Comerț din Arad.

Mă onorează încrederea colegilor mei, iar faptul că am fost reales vicepreședintele Camerei Naționale mă determină să continuăm, împreună cu echipa de la Arad, să consolidăm proiectele în derulare la nivel național și să contribuim, cu potențialul Aradului, la rezultatele bune de la nivel național”, spune Gheorghe Seculici.

Comentarii

comentarii