Acasă Actualitate Ghici cine nu mai cântă la Timișoara?

Ghici cine nu mai cântă la Timișoara?

DISTRIBUIȚI

Concertul lui Guess Who, programat la Timișoara pe 8 octombrie, nu va mai avea loc, a decis organizatorul, Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Artistul a fost descoperit sub influența unor substanțe interzise la volan, în consecință s-a decis ca el să nu mai fie adus să cânte, pe 8 octombrie, la Timișoara.

Ca urmare a ultimelor evenimente neplăcute vă anunțăm că Centrul de Proiecte a ales să anuleze concertul artistului Guess Who din data de 8 octombrie.

„Am luat act de evenimentele recente din spațiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situației, confirmarea sau infirmarea informațiilor de către autoritățile competente, ne vedem nevoiți sa anunțăm anularea concertului programat la Timișoara, pentru data de 7 octombrie 2023, ținând cont de timpul scurt rămas până la desfășurarea acestuia. Siguranța publicului și promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi.”, a anunțat Alexandra-Maria Rigler, directoarea Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii